Wat zijn de mogelijkheden?

Pakket koolhydraatarme leefstijl

€300,-

Om over te stappen op een koolhydraatarme leefstijl raad ik je dit pakket aan. Dit pakket bestaat uit vier afspraken. Je lichaam en je mindset hebben tijd nodig om zich aan te passen aan deze nieuwe leefstijl. Tijdens de afspraken kan je gewicht gemeten worden en desgewenst de ketonen en glucose in het bloed. Dit traject duurt ongeveer tussen de twee en zes maanden en de afspraken dienen ook plaats te vinden binnen zes maanden.

Geeft je een duidelijk beeld van jouw voeding en gezondheid. Laat zien welke elementen van jouw leefstijl bijdragen aan je gewicht en gezondheidsproblemen. Je monitort je eetgewoonten maar past je voeding nog niet aan. De eerste afspraak duurt ongeveer 60 minuten.

Is een voorbereiding op de transformatie die voor de deur staat zonder de vervelende bijverschijnselen. Je went aan een leven zonder gluten, suiker en bewerkte koolhydraten. Je komt in de juiste mindset. Start met herstellen van je darmen, eet volwaardige voeding, ontwikkel goede gewoontes. Je wordt klaargestoomd voor de volgende fase. Transformation. Tijdens deze afspraak krijg je voedingslijsten mee waarop je kan zien wat je niet maar vooral nog wel mag eten en drinken. Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

Nu komt het er op aan. In deze fase verlies je het meeste gewicht en win je veel energie. Je gezondheid zal snel verbeteren. Deze fase is in feite het ketogeen dieet. Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

Is eigenlijk geen fase, maar de rest van je leven. De eerste drie fases hebben een grote impact gehad op je gezondheid, je gewicht en je energie. Dit wil je vasthouden voor een gezond en energiek leven. Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

Meet, weeg moment en overleg

€65,-

Aanvullend op het pakket koolhydraatarme leefstijl kunnen meerdere afspraken nodig  zijn om de voortgang te bespreken en bijvoorbeeld om te wegen en te meten. Ketonen en glucose kunnen desgewenst  gemeten worden in het bloed. Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten en is alleen beschikbaar voor mensen die in het behandeltraject zitten.

Telefonisch overleg

€35,-

Aanvullend op het pakket koolhydraatarme leefstijl kunnen aanvullende telefonische gesprekken nodig  zijn om de voortgang te bespreken of als er vragen zijn. Deze afspraak duurt ongeveer 15 minuten en is alleen beschikbaar voor mensen die in het behandeltraject zitten.

Éénmalige coaching

€85,-

Heb je liever een los consult of denk je minder afspraken nodig te hebben dan kunnen we dat bespreken in ons kenningsmakingsgesprek. Een los consult duurt ongeveer een uur.

De afspraken vinden plaats in Alphen aan den Rijn of via een online meeting.

Hoe ga ik te werk?

We kijken samen naar wat jouw doelen zijn en hoe we dat kunnen bereiken. We stappen geleidelijk over naar een koolhydraatarme of ketogene leefstijl afhankelijk van jouw wensen en doelen. In de laatste fase kijken we bij welk voedingspatroon en levensstijl jij je het beste voelt en wat voor jou goed is vol te houden.

Veel gestelde vragen

Koolhydraatarme of ketogene begeleiding wordt niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Soms is (deel)vergoeding via jouw werkgever wel mogelijk, bijvoorbeeld vanuit het persoonlijk ontwikkelbudget of het vitaliteitsbudget. Je zou dit kunnen navragen bij jouw werkgever.

In het kennismakingsgesprek kunnen we kijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik ben geen arts en zal daarom ook geen medische adviezen geven.  De consulten kunnen dan ook niet worden gezien als een vervanging voor een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Het is altijd verstandig om je arts in te lichten als je aan een koolhydraatarme of ketogene leefstijlverandering gaat beginnen.

Beide opties zijn mogelijk al heeft een fysiek consult wel de voorkeur. Ik kan dan bijvoorbeeld makkelijker metingen uitvoeren.  Ik kan dan bijvoorbeeld je gewicht, glucose of ketonen meten.

Ik heb mijn opleiding tot coach voltooid bij Ketogeen instituut Nederland.

Als je vegetarisch bent kan ik je begeleiden.  Als je veganistisch bent kan ik je helaas niet begeleiden.

U dient een afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Is dit niet het geval dan kan ik 35 euro in rekening te brengen.

Het pakket koolhydraatarme leefstijl en online afspraken dienen voor de eerste afspraak te worden voldaan. U krijgt daarvoor een rekening toegestuurd. De losse consulten kunnen ter plaatste per tikkie worden voldaan of van te voren per overschrijving indien gewenst.

Vraag nu een gratis kenningsmakingsgesprek aan

Door een telefoonnummer achter te laten kan ik u terug bellen voor een afspraak.
Scroll naar boven